Centralstyrelsen

KONTAKTPERSONER
CENTRALSTYRELSEN/Mainboard
Epost till hela styrelsen: styrelsen.cs@pudelklubben.se
 

Funktion

Namn

Kontakt

Ordförande /Chairman Madeleine Bergendahl
Lundby Gård
731 14 Kolsva
Telefon: 0221-500 20
E-mail: ordf.cs@pudelklubben.se
Vice ordförande /Vice Chairman Barbro Teglöf
Hårsta, Fittja
74962 Örsundsbro
Telefon:0171-462040
E-mail: viceordf.cs@pudelklubben.se
Kassör / Treasurer Marita Simring
Nygatan 13
52011 Vegby
Telefon: 0321-72170
Mobil. 0768-17 21 70
E-mail:kassor.cs@pudelklubben.se
Sekreterare /Secretary Lena Tellberg
Degebergav. 645
297 92 Everöd
Telefon: 044-238 235
Mobil 0708-52 16 40
E-mail: sekr.cs@pudelklubben.se
Ledamot / Boardmember Barbro Bergström
Västannäs 412
95042 Morjärv
Telefon: 0923-52023
Mobil: 0705-482023
E-mail:ledamota.cs@pudelklubben.se
Ledamot /Boardmember Lena Jonsson
Bergv. 9
184 95 Ljusterö
Telefon: 08-54242688
Mobil: 070-7911343
ledamotb.cs@pudelklubben.se
Ledamot /Boardmember Lena Petri
Kihlmansv.1
444 48 Stenungsund
Telefon: 070-3489279
E-mail:ledamotc.cs@pudelklubben.se
Suppleant/ Deputy Karin Svensson
Lunnavägen 171
43492 Vallda
Telefon:0300-20388
Mobil: 0703-266190
E-mail: suppleanta.cs@pudelklubben.se
Suppleant / Deputy Maria Modig
Jonstorpsv. 14
80595 Gävle
Telefon:0278-18818
Mobil:0702-143106
E-mail: suppleantb.cs@pudelklubben.se
Madelene Bergendal – Ordförande
Gift med Thord, lantbrukare. Har tre barn som alla bor i närheten samt 5 barnbarn. Har haft pudel sedan 1986, första kullen 1992 och kennelnamnet är Pop-Up´s. Började med mellanpudel, men har nu även dvärg och toy i färgerna svart och brunt. Jag har varit aktiv i ”hundvärlden” med olika styrelseposter sedan 1990. Jobbar gärna när jag har tid som ringsekreterare. Blev invald i CS 2004, först som suppleant, sedan som ledamot, sekreterare och nu som ordförande. Försöker leva efter mottot ”Fokusera på det som är positivt”!
Barbro Teglöf – Vice ordförande
Barbro Teglöf
Jag har suttit i centralstyrelsen sedan den bildades 1990. Under de första åren var jag sekreterare. Under de senare åren har jag varit ledamot med ansvar för avelsfrågor.
Min bakgrund är att jag är husdjursagronom som under en hel del år arbetat med forskning men under senare år övergått till att vara lärare på ett naturbruksgymnasium där jag undervisar i olika djurämnen bl.a. hundkurser.
När det gäller hund har jag intressen av både lydnad och utställning, har även tränat litet sök mm. Jag föder upp storpudlar, främst vita, under kennelnamnet Gifted´s i en mycket liten omfattning, en kull vartannat till vart tredje år. Under min uppväxt födde vi upp några kullar med silverfärgade dvärgpudlar.
 
Marita Simring – Kassör
Född på tidigt 60-tal i Vegby där jag fortfarande bor kvar tillsammans med min man Micke och våra dvärgpudlar. Vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn. Jag arbetar med hundmassage, pudelklippning och bokföring åt småföretag och mitt stora intresse är förstås pudlar. Har fött upp 3 kullar under kennelnamnet ”Lady Wilmas”. Har alltid varit en föreningsmänniska och tycker det är roligt att få hjälpa till med det jag kan.  Pudlarna är mitt stora intresse, och när jag hinner älskar jag pyssla i vår trädgård och sjunger i kör.
Lena Tellberg - Sekreterare
Gift med Lars Danielsson, 3 utflugna barn, bor på landet utanför Kristianstad, liten uppfödning av grå storpudlar med kennel namn Pompano. Mitt hundintresse började redan under uppväxttiden i Sundsvall, där jag var aktiv ungdomsmedlem i Brukshundklubben med mormors envisa tax och min boxer Isak. Köpte första pudeln under tiden vi bodde i USA, när vi flyttade tillbaka till Sverige hade vi två storpudlar med oss. Suppleant och ledamot i Södra Älvsborgs Kennelklubb under några år på 2000-talet, ledamot och sekreterare i SPK, södra avdelningen 2003-2007, medlem av organisationskommittén till Pudelnationalen 2006, sammankallande i SAR-gruppen sedan den bildades 2008, medlem av södra avdelningens uppfödarkommitté 2008-2011 och behjälplig med Hälsoenkäten 2002 och 2010. Jag är mycket intresserad av utställning och uppfödning, försöker besöka andra länders stora utställningar för att bli inspirerad och hitta eventuellt framtida avelsmaterial. Övriga intressen är: sport, hästsport. Min vision är att ha bra kommunikation och samarbete i olika projekt mellan avdelningarna och centralstyrelsen och att SPK ska samarbeta mera med utländska pudelklubbar för att gemensamt kunna påverka den Franska Pudelklubben och FCI i viktiga frågor.
Barbro Bergström – Ledamot
Bor i Västannäs strax utanför Morjärv i Norrbotten. Är gift med Håkan, vi har två vuxna barn, tre barnbarn & ett fjärde på väg.Vi köpte vår första mellanpudel 1992. I januari 1995 föddes vår första kull och sedan dess har vi fött upp några kullar mellanpudel och även en kull storpudlar under prefixet Charmer Wins.Från och med år 2011 är även vår dotter Sofie delägare i kenneln.Varit ombud för Pudelklubben Norra i Luleå-området under åren 2001-2006. Aktiv som ledare/medhjälpare/deltagare föruppfödarutbildningen, klipp- & pälsvårdskurser, utställningsträning och övriga utflykter/aktiviteter.
Lena Jonsson – Ledamot
Lena har varit medlem i klubben, och haft pudel sedan 1993.  Lena arbetar som egen företagare, och har suttit med i olika styrelser genom åren. Hon startade upp Roslagssektionen i pudelklubben, och har sedan 2010 suttit med i CS.
 
Lena Petri – Ledamot
Jag heter Lena Petri och bor med min familj och Storpudelpojkar i Stenungsund.För mig är Pudeln den ultimata hunden, då det är en ras som många kan ha då det är en helt underbar sällskapshund & frisk och sund ”allrounder”.Jag åker gärna på utställningar, tränar och tävlar i viltspår och går härliga skogspromenader. Jag vill att Pudelklubben ska vara en klubb för alla oavsett intresse. Jag är intresserad av det mesta som rör hundar och försöker hela tiden lära mig mera.Inom SPK har jag haft valp & lydnadskurser klipp& handler kurser och haft olika poster i styrelsen.
Karin Svensson – Suppleant
Jag heter Karin Svensson och bor utanför Kungsbacka på en liten gård med min familj bestående av min man Håkan, 2 barn, 3 mellanpudlar, katt o häst. Fick min första pudel i 10-årspresent 1973. Med min första pudel föddes mitt intresse för hundar i allmänhet och pudel i synnerhet. Jag har under årens lopp haft ett antal mellanpudlar som jag provat på det mesta med – utställning, lydnad, spår, agility, rallylydnad…   Är lite av en allätare när det gäller hundträning och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker är roligast, men det är ju det som är så kul med pudlarna – de hänger gärna med på allt! Jag har även en liten uppfödning under kennelprefixet ”Pipeline”. Har suttit i SPK Västras styrelse under perioden 2008-2010, varav två år som kassör.
 
Maria Modig – Suppleant
Mitt namn är Maria Modig född och uppvuxen i Hälsingland. Numera bor jag tillsammans med min sambo Marcus, våra hundar och våra 3 barn Nicolas, Molly och Melvin i Gävle.Jag är utbildad djurskötare och driver eget företag . Jag jobbar som hundtrimmare som även utbildar och fotar.Jag är en arbetsmyra, som gillar att ha många järn i elden. Gillar nya erfarenheter och att utvecklas. Befinner mig gärna bakom linsen på en kamera. Fotografering är ett av mina största intressen tillsammans med pudlar såklart och hästar.1991 köpte jag min första storpudel “Nelly”, hon är basen i vår uppfödning. Det var när jag gick som elev på Evas Hundtrim “kennel Top Team”, som storpudeln tog en plats i mitt hjärta och det för att stanna.Vi har för tillfället elva storpudlar varav tre-fyra bor hos oss på heltid, vilket är max antalet för att vardagen skall fungera för oss och alla hundar få den tid de behöver. Övriga är ute hos fodervärdar eller delägs tillsammans med andra uppfödar kollegor.I början av mitt liv som pudelägare (utan barn), var jag väldigt aktiv inom lydnad, agility och bruks. Nuförtiden ägnar vi oss åt utställning, avel och promenader.